Petit Filou

Kinderdagverblijf te Oedelem

Info

Petit Filou opent de deuren dagelijks van maandag tot en met vrijdag vanaf 6u30 tot 18u30. Indien u na 18u30 opvang wenst dan is dit mogelijk mits een vergoeding van 5 euro per begonnen kwartier. Gelieve ons wel op voorhand te verwittigen zodat wij ons kunnen aanpassen naar uw wensen.

Wordt uw kindje ziek en kan het niet naar de opvang komen dan worden wij graag verwittigd vòòr startuur volgens opvangplan.

Tarieven

De ouders betalen de gereserveerde dagen volgens het IKT-tarief.

Bovenop het IKT tarief betaald u het gebruik en afvalverwerking van luiers en verzorgingsproducten. Voor een volledige dag is dit 1.57 euro voor een halve dag 0,94 euro. Er wordt iedere dag een ontbijt voorzien, een verse maaltijd, een fruitje, vieruurtje en een boterham.

U krijgt een fiscaal attest om zo de ‘vermindering van kinderopvang’ in uw belastingsaangifte te verrekenen. Dit document ontvangt u jaarlijks van ons.

Graag geven wij u onze verlofkalender reeds door voor het komende jaar. Hou er rekening meer dat er door onvoorziene omstandigheden steeds aanpassingen kunnen voorkomen.